Kwaliteit

Doormiddel van regelmatige kwaliteitskeuringen wordt de kwaliteit op ons bedrijf gewaarborgd. Dit betekent dat wij worden gecontroleerd op het bezitten van de juiste papieren om de wet- en regelgeving na te leven, of het op ons bedrijf schoon, netjes en comfortabel is voor iedereen. Daarnaast moeten alle instructeurs in het bezit zijn van een diploma om les te mogen geven en deze instructeurs moeten verzekerd zijn.

Veiligheid

FNRS werkt samen met Stichting Veilige Paardensport. Als lid van de FNRS kunnen wij aantonen dat wij voldoen aan strengen veiligheidseisen. Het bewijs voor het voldoen aan deze veiligheidseisen herken je aan het blauwe FNRS- bord en het Oranje-witte bord van Stichting Veilige Paardensport.

Welzijn

Gezonde en gelukkige paarden zijn de basis voor ons bedrijf. Wij zijn dan ook constant bezig al het mogelijke te doen om het welzijn te optimaliseren voor de paarden op ons bedrijf. Tijdens de kwaliteitskeuring van het FNRS wordt gekeken naar het voermanagement, de gezondheidstoestand van de paarden, het stalklimaat, de mogelijkheden tot contact met andere paarden, het weidebeheer en vrije beweging. Op al deze punten hebben wij een zeer hoge score behaald, wat ons juist weer een drive geeft om te blijven innoveren. We zijn steeds meer aan het ontwikkelen in (gedeeltelijke) groepshuisvesting en merken dat de paarden het hier goed op doen. Natuurlijk is er ook gewoon de keuze uit 1 of 2 maatjes voor uw paard op de paddock of weide, en voor eventueel geblesseerde paarden hebben we oplossingen op maat, zodat de paarden evengoed lekker naar buiten kunnen.

FNRS-KNHS

Doordat de FNRS samenwerkt met de Koninklijke Hippische Nederlandse Sportfederatie(KNHS), worden wij daar als FNRS lid ook automatisch lid van. Zo kunnen wij onder andere bijvoorbeeld FNRS proevendagen organiseren. Doordat wij lid zijn van de FNRS kunt u er vanuit gaan dat bovenstaande punten bij ons goed geregeld zijn.

FNRS

Wij zijn een aantal jaar terug lid geworden van de branchevereniging FNRS omdat wij door deze vereniging gesteund en geadviseerd worden in onze professionele bedrijfsvoering. Met ons FNRS lidmaatschap voldoen wij ruimschoots aan de eisen voor kwaliteit, veiligheid, en welzijn van mens en paard op ons bedrijf.. Waar uiteraard het welzijn van de paarden voor ons op nummer 1 staat.