De faciliteiten

paardenboxen

Je paard staat bij ons in een mooie ruimte van 3.10 bij 3.70 meter. Naast elkaar in twee mooie, ruime en vooral lichte stallen. Echt een plek waar je paard zich thuis voelt.
Uiteraard krijgt iedere logee een eigen kast, waar jij alle spullen veilig kunt bewaren.

buiten rijbaan

Beweging is onmisbaar voor je paard. Daarom beschikken wij over een rijbak van 20 bij 40 meter waar je paard zich heerlijk kan uitleven, bij elk weertype. Dankzij een professionele sproei-installatie blijft de bodem in goede conditie.

spuitplaats

Lekker gewerkt met je paard? Dan is het tijd voor een goede wasbeurt. Even het overtollige zweet eraf. Warm of koud water, je kunt zelf kiezen.

Paddocks

Natuurlijk wil je paard ook lekker genieten van het zonnetje, terwijl jij de stal schoonmaakt of een kop koffie drinkt. Onze royale paddocks bieden alle gelegenheid.

Geef je paard de ruimte

Zodra het voorjaar het toelaat, kan je paard naar buiten. Meteen na het ontbijt, maandag tot zondag. Een plek waar ieder paard zichzelf kan zijn, lekker draven of luieren met een welgevulde waterton altijd in de buurt. Natuurlijk zet jij je paard zelf weer op stal. Overigens hebben we ook een service voor het naar binnen en buiten brengen van je paard. Gewoon een kwestie van afspreken.

2e (kleine) stal

In deze stal komt jou paard helemaal tot rust, veilig en beschut en uiteraard met alle ruimte die je paard nodig heeft.

Binnenrijhal

Ons ... paradepaardje, de zeer ruime binnenrijhal. Maar liefst 20 meter breed en 60 meter lang en voorzien van een hoogwaardige zandvloer. Met volop daglicht, van opzij en via de daklichten. Een perfecte plek om te werken met je paard.

Buitenzitje

Oliver Stables is een plek waar paard en ruiter heerlijk kunnen ontspannen. Uiteraard hebben we voor onze menselijke gasten een mooi plekje ingericht, waar je een prachtig uitzicht hebt over onze voorzieningen. Pak er gerust een kop thee of koffie bij.

Stapmolen

Soms is het gewoon heel prettig voor je paard om een tijdje lekker rond te stappen in de stapmolen. Een rustig tempo om de conditie te bevorderen of op te bouwen. Wij zorgen voor optimale bewegelijkheid en veiligheid, terwijl je paard rustig rondjes loopt.

Solarium

Het klinkt als verwennerij, maar een beetje warmte is heel nuttig voor een paard. Het is bijzonder prettig voor de spieren. Of je nu een sportpaard hebt of een recreatiepaard, blessures voorkomen is beter dan genezen.

Zandpaddock

Ruimte en veiligheid. Optimale ontspanning voor jou en je paard. Oliver Stables bied je die mogelijkheid.

De combibak

Een plek om je paard even lekker alles los kan gooien. Zonder ruiter even rondstappen of longeren. Daar hebben wij een hele mooie plek voor in de combibak.